Isojiman Daiginjou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
After the clear, cool, refreshing aroma and flavor of rock water and rum, there is a soft, cotton candy-like sweetness with a slight bitterness, and a synergistic effect with the minerality.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
45%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16〜17%
酸度
1.1
日本酒度
+5〜+7
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Fat with dishes using summer vegetables

酒蔵の想い

酒蔵情報

Isojimanshuzou Kabushikigaisha
TOP