Isojiman Daiginjou Suikyouka

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
As the name suggests, it is a beautiful sake with a light, easy drinking mouthfeel. The taste and aroma are not overly assertive, and the acidity is modest. After a long, clear, watery throat, it has an elegant, fruity aroma with a restrained flamboyance that is typical of Isobojiman. It is ideal as a food sake.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
0.9
日本酒度
6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Goes well with caviar and refreshing summer vegetables.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Isojimanshuzou Kabushikigaisha
TOP