Daiginjo Yuri

3.8
2

Tsurunoe Shuzo|Fukushima

Tsurunoe Shuzo|Fukushima

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This is a gem brewed under the direction of a skilled Aizu toji (master brewer) for use in sake competitions. Aroma: dry and full-bodied
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.4
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Regional Cuisine]
Other dishes such as kombujime (white meat fish), tofu dishes, etc.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tsurunoe Shuzo
TOP