Junma Ginjo Yuri

3.6
11

Tsurunoe Shuzo|Fukushima

Tsurunoe Shuzo|Fukushima

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Made with "Gohyakumangoku," Aizu-grown rice suitable for sake brewing, and using Fukushima Prefecture yeast. It has a clean, mildly dry taste.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
58%
使用米
5 million stones
アルコール度
15%
酸度
1.4
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Sushi] Other
Any other Japanese food in general is also recommended.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tsurunoe Shuzo

取り扱っている飲食店

TOP