1 / 2
Gasanryu Suigetsu junmaidaiginjyo
Shindo Sake Brewery Co., Ltd.|Yamagata
Shindo Sake Brewery Co., Ltd.|Yamagata
- 味わいの特徴
- Dewa Sanzu" rice suitable for sake brewing, grown in the brewery's own rice paddies, is used. It has a full and well-balanced aroma, and expresses a soft, broad, and rich flavor that makes the most of the rice's characteristics.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Daiginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 50%
- 使用米
- Dewa Brilliant
- アルコール度
- 14%
- 酸度
- 1.7
- 日本酒度
- +1
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Kaiseki and other simple dishes that make the most of the flavors of the ingredients.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃