Gasanryu Suigetsu junmaidaiginjyo

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味わいの特徴
Dewa Sanzu" rice suitable for sake brewing, grown in the brewery's own rice paddies, is used. It has a full and well-balanced aroma, and expresses a soft, broad, and rich flavor that makes the most of the rice's characteristics.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Dewa Brilliant
アルコール度
14%
酸度
1.7
日本酒度
+1
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Kaiseki and other simple dishes that make the most of the flavors of the ingredients.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shindo Sake Brewery Co., Ltd.
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