1 / 2
Gasanryu Saigetsu
Shindo Sake Brewery Co., Ltd.|Yamagata
Shindo Sake Brewery Co., Ltd.|Yamagata
- 味わいの特徴
- Made with "Dewa Sanzu," a rice suitable for sake brewing produced in Yamagata Prefecture. A soft and bright freshly brewed sake with a hint of ginjo aroma.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 60%
- 使用米
- Dewa Brilliant
- アルコール度
- 16〜18%
- 酸度
- 1.8
- 日本酒度
- -1
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
おすすめの料理
French Cuisine
- Can be served alone or in combination with salty dishes such as fish meuniere or aged meat steaks.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃