Gasanryu Saigetsu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Made with "Dewa Sanzu," a rice suitable for sake brewing produced in Yamagata Prefecture. A soft and bright freshly brewed sake with a hint of ginjo aroma.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Dewa Brilliant
アルコール度
16〜18%
酸度
1.8
日本酒度
-1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

French Cuisine
French Cuisine
Can be served alone or in combination with salty dishes such as fish meuniere or aged meat steaks.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shindo Sake Brewery Co., Ltd.
TOP