Gikyo Tae

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
A blend of 30% junmai ginjo-hara sake that has been bottle-aged for at least 5 years and less than 15 years in the brewery's 0 degree Celsius refrigerator, with a secondary number of years of Nakakumi.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
30%
使用米
Yamada Nishiki, Tojo Special A District, Hyogo Prefecture
アルコール度
16〜17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Regional Cuisine]
The dishes are accompanied by delicacy and depth.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamachu-Honke Shuzo Co., Ltd.
TOP