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Gikyo Yorokobi
- 味わいの特徴
- A multi-year blend of 40% junmai ginjo-genshu Nakakumi that has been bottle-aged for at least 3 years but less than 15 years in a 5 degree Celsius refrigerator in the brewery.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Daiginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 40%
- 使用米
- Yamadanishiki, Tojo Special A District, Hyogo Prefecture
- アルコール度
- 16〜17%
おすすめの飲み方
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It has a deep flavor and goes well with a wide range of dishes.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃