Gikyo Yorokobi

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味わいの特徴
A multi-year blend of 40% junmai ginjo-genshu Nakakumi that has been bottle-aged for at least 3 years but less than 15 years in a 5 degree Celsius refrigerator in the brewery.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Yamadanishiki, Tojo Special A District, Hyogo Prefecture
アルコール度
16〜17%
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おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
It has a deep flavor and goes well with a wide range of dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamachu-Honke Shuzo Co., Ltd.
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