Gikyo Haruka

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The sake has a low alcohol content and is easy to drink, yet you can feel the umami of the rice and enjoy it slowly over a long period of time.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamadanishiki, Tojo Special A District, Hyogo Prefecture
アルコール度
14.2%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
It is easy to match with white meat and other foods with relatively light flavors.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamachu-Honke Shuzo Co., Ltd.
TOP