Gikyo Enishi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This sake is aged in the brewery at room temperature for more than three years. The aging process gives it a golden color and a strong umami flavor.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamadanishiki, Tojo Special A District, Hyogo Prefecture
アルコール度
15〜16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Sukiyaki, Shabu-Shabu]
Sweet and spicy or other brewed seasonings with a strong flavor.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamachu-Honke Shuzo Co., Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP