Masuizumi Junmaidaiginjou

3.7
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It has a fruity aroma and a soft mouthfeel, but it has a pleasant aftertaste that quietly recedes in the mouth after the sake has been consumed. It is a gem that combines the power of rice with lightness and crispness.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Japanese Eel] Kabayaki
Grilled eel with kabayaki sauce (salt)

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Masuda Shuzoten
TOP