Maboroshi Ginjo Maboroshi

3.6
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This ginjo-shu is made with great care through long-term low-temperature fermentation. It is clear on the palate and spreads with a subtle apple-like aroma.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
58%
使用米
Yataganin, New Senbon
アルコール度
16%
酸度
1.3
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nakaojouzo Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP