Toyobijin Junmaiginjo 50

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is a well-balanced sake that can be easily matched with any type of food. In cold weather, it is recommended to drink it warmed to lukewarm.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
drop in the bucket from the Saigoku region
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • SAKE COMPETITION 2018 Junmai Ginjo Category GOLD 3rd Prize

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Well-balanced and easy to match with all kinds of food such as sushi, sashimi, yakitori, barbecued meat, hot pot dishes, simmered dishes, tempura, grilled fish, and dry foods.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sumikawa Sake Brewing Co., Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP