Rumikonosake Junmaidaiginjo

3.7
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This junmai daiginjo is made from 40% polished Tokushima Prefecture Awa Yamadanishiki rice and brewed slowly and carefully at low temperature. It is characterized by its clean, yet rich flavor. The aroma is subdued so that it can be enjoyed with food. It is a perfect gift for a loved one, seasonal events, special anniversaries, or celebrations.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
アルコール度
17%
酸度
1.6
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Moriki Shuzojou
TOP