Yonetsuru Daiginjo Kyosho

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is characterized by a full-bodied aroma and a clean, smooth mouthfeel.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
35%
使用米
Hyogo-ken Yamadanishiki
アルコール度
16%
酸度
1.1
日本酒度
-0.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • The Annual Japan Sake Awards 2020 winning a prize or place (in a contest)

  • THE FINE SAKE AWARD 2020 Premium Daiginjo Category Gold Prize

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
It has a refined flavor with no cloying taste, and goes well with seafood dishes such as sashimi and seafood hot pots.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yonetsuru Shuzo Co., Ltd.
TOP