Junmaidaiginjo Hyogoyamadanishiki

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is highly aromatic and has a bitter taste when finished, but after one year of low-temperature aging, the bitterness disappears and the flavor increases, resulting in a smooth mouthfeel.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kameizumi Sake Brewing Co.,Ltd.
TOP