Tokubetsujunmai Kusukami

3.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This special junmai sake is brewed with 100% Kagawa-grown "Oceto" sake rice and natural yeast (Ookusu yeast) from the 900-year-old Ookusu tree (the sacred tree of sake brewing) that stands tall in Kinryo no Sato. It is a sake with a pleasantly delicious acidity and a clean, refreshing taste. Please enjoy the blessings of nature's greatness in the past.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Sebastes iracundus (species of rockfish)
アルコール度
14%
酸度
1.5
日本酒度
+2.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
It is a good match for sashimi, grilled fish, boiled fish, whitefish tempura and other seafood, grilled chicken, fried chicken, nabe dishes in general, oden, tofu dishes, vegetable stews, tempura, and other dishes in general.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

NISHINOKINRYO CORP.
TOP