Amabuki Junmaiginjo HimawariKoubo

3.2
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
A dry junmai ginjo for summer drinking. It is made from Sake-komachi, Akita Prefecture's preferred rice for sake brewing, and is a gem of a dry sake made with sunflower yeast. Enjoy its cool, refreshing aftertaste in the hot summer.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Shukomachi (variety of rice)
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Amabuki Shuzo Co.
TOP