Banshuuikkon Junmaiginjou

3.5
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The use of "Hyogo-Kitanishiki" produced in Hyogo Prefecture is the key to the sharpness and balance of the finished product. The natural mouthfeel and acidity make it a delicious match with Western cuisine.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Hyogo-kita Nishiki
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
It brings out the flavor of the ingredients.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sanyouhai Shuzo

取り扱っている飲食店

TOP