Miinokotobuki Junmaiginjo +14ookarakuchi

3.2
36
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The 60% polished Yamadanishiki rice is made into a very dry sake at +14% alcohol by volume, and at 14% alcohol by volume, it is a junmai ginjo-shu that is crisp and easy to drink. It is also delicious when heated to about 40 degrees Celsius.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
14%
酸度
1.8
日本酒度
+14
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Because it is a really clear and dry sake, it is best to serve with dishes that are not seasoned with much flavor, such as white meat fish, tofu, or soup stock.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

MIINOKOTOBUKI CO.,LTD.

取り扱っている飲食店

TOP