Umenishiki Tsu no Sake

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The light spiciness and subtle aroma make this sake a connoisseur's favorite.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15〜16%
酸度
1.4
日本酒度
+4〜+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Umenishikiyamakawa Co., Ltd.
TOP