Umenishiki Junmaidaiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It conveys the charm of "ajiginjo" with its deep and thick flavor, yet still sharp. This sake should be enjoyed as a main course, but if you choose a dish to go with it, it should be something that makes the most of the ingredients, and in terms of taste, it should be a light soup stock type of dish.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.4〜1.5
日本酒度
+3.0〜+3.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
dashimaki, boiled greens and tofu

酒蔵の想い

酒蔵情報

Umenishikiyamakawa Co., Ltd.
TOP