Umenishiki Kyukyoku no Sake

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It has a strong aroma that emanates from its surroundings and a firm taste that never collapses. Polished to the limit of 30% Yamada-Nishiki, this sake boasts a large presence.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
30%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16〜17%
酸度
0.9〜1.2
日本酒度
+4.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
steamed scallop with foil

酒蔵の想い

酒蔵情報

Umenishikiyamakawa Co., Ltd.
TOP