Niwanouguisu Darumaraberu Tokubetsujunmaishu

3.3
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It has a good sharpness and goes well with a wide range of dishes. By heating it up, you can enjoy the impression that the flavor of the rice is blended into the food even more.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Koji Rice: Yamada Nishiki Kake Rice: Yumichiken
アルコール度
15%
酸度
1.5
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
boiled fish

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamaguchi sake brewery
TOP