Azumaichi Daiginjo

3.8
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It has a tropical fruit-like aroma and is characterized by its crisp, tight flavor and sharpness.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
39%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Shellfish
It goes well with fish and shellfish dishes such as sashimi, grilled fish, sautéed fish, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Gochoda Brewery

取り扱っている飲食店

TOP