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Azumaichi Ginjo
Gochoda Brewery|Saga
Gochoda Brewery|Saga
- 味わいの特徴
- A fresh aroma and flavor develops. It finishes with a clean and crisp aftertaste.
- 情報詳細
- 特定名称
- Ginjo
- 原材料
- Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
- 精米歩合
- 58%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 17%
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- The refreshing quality of the sake goes well with sashimi and fish and shellfish dishes.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃