Furousen Tokubetsujummai Yamahaijikomi Sanenjukusei

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It has enough flavor from the Yamahai brewing process and is unpretentious, and at room temperature, people comment that they "find themselves drinking this" and never get tired of drinking it.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
high grade brocade
アルコール度
15〜16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Uehara Shuzo Co.,Ltd
TOP