Michisakari Houjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Aromatic and mature aroma, deep and mellow flavor, and a calm aftertaste. It goes well with rich, flavorful dishes such as sautéed meats and grilled dishes. It is especially recommended with savory grilled fish dishes.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
45%
使用米
Miyamanishiki produced in Akita Prefecture
アルコール度
15%
日本酒度
+12
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Michisakari Co.,Ltd
TOP