Michisakari Maruo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It has a refined ginjo aroma, a gentle flavor that spreads, a refreshing sharpness with a light acidity, and an elegant aftertaste. It goes well not only with Japanese cuisine, but also with French and Italian dishes.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Hyogo-ken Yamadanishiki
アルコール度
15%
日本酒度
+13
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Michisakari Co.,Ltd
TOP