Junmaidaiginjoshu Kokushimuso Asahikawa

3.4
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This sake is brewed with "Ginpu," rice suitable for sake brewing produced by JA Asahikawa, and water from the Daisetsuzan mountain range. It has a mellow aroma, a broad flavor, and a refreshing aftertaste with just the right amount of acidity.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
45%
使用米
style of gagaku based on Tang-era Chinese music and ancient Indian song and dance
アルコール度
15%
酸度
1.4
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Light dishes such as sashimi and grilled fish

酒蔵の想い

酒蔵情報

Takasagoshuzo ,Inc.
TOP