Daiginjo Echigoryu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is made lavishly from the rare local Takananishiki, which has been highly prized by brewers since ancient times. This daiginjo-shu dares to be modest in aroma and taste, so that its goodness can be felt with each passing cup.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
high grade brocade
アルコール度
15%
酸度
1.1
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • KAN SAKE AWARD 2015 金賞受賞

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
大吟醸ながら香り抑えめなので、味付けが繊細な和食との相性が良いです。

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Taiyo Sake Brewery Co.,Ltd
TOP