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Daiginjo Echigoryu
Taiyo Sake Brewery Co.,Ltd|Nigata
Taiyo Sake Brewery Co.,Ltd|Nigata
- 味わいの特徴
- It is made lavishly from the rare local Takananishiki, which has been highly prized by brewers since ancient times. This daiginjo-shu dares to be modest in aroma and taste, so that its goodness can be felt with each passing cup.
- 情報詳細
- 特定名称
- Daiginjo
- 原材料
- Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
- 精米歩合
- 50%
- 使用米
- high grade brocade
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.1
- 日本酒度
- +5
受賞歴
KAN SAKE AWARD 2015 金賞受賞
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- 大吟醸ながら香り抑えめなので、味付けが繊細な和食との相性が良いです。
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃