Ginjo Koshinotamashii

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It has a gentle flavor with a subdued aroma and a natural sweetness of rice. It is a non-intrusive ginjo-shu recommended for women and sake beginners.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
55%
使用米
high grade brocade
アルコール度
15%
酸度
1.0
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2011 Highest Gold Award

  • THE FINE SAKE AWARD 2013 Gold Award

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Brilliant flavor that gently envelops you. Ajiginjo type

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Taiyo Sake Brewery Co.,Ltd
TOP