Karakuchitokubetsuhonjozo Koshinoshoro

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Niigata Ginjo No. 9, a yeast for ginjo sake, and carefully selected ingredients are used. The brand name is derived from one of the brewery's predecessors' sake names, "Matsunodew.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Honjozo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
60%
使用米
Niigata rice Gohyakumangoku etc.
アルコール度
15%
酸度
1.0
日本酒度
+10
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • KAN SAKE AWARD 2013 Gold Award

  • KAN SAKE AWARD 2017 Gold Award

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
It has a clear, dry taste and goes well with asari Japanese food.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Taiyo Sake Brewery Co.,Ltd
TOP