Koshinobairi Ginjo

3.3
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Since we call it "Ginjo", we want to make it a "Ginjo-style sake"... This is the reason why we have created this flavor. A Ginjo-esque Ginjo. It is a dry sake with a ginjo aroma and a robust flavor to match. We changed the koji in the 2009 brewing year and the yeast in the 2010 brewing year, and the results led us to the current specifications.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
60%
使用米
5 million stones
アルコール度
16%
酸度
2
日本酒度
+8
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • Delicious Sake in a Wineglass Award 2019 Gold Award Winner

  • National Heated Sake Contest 2018 Gold Award in the Value Hot Sake Category

酒蔵の想い

酒蔵情報

DHC Shuzo Co.,Ltd
TOP