1 / 2
Hatsuhimasamune Junmaiginjo
Hasegawa Shuzo Co.,Ltd|Nigata
Hasegawa Shuzo Co.,Ltd|Nigata
- 味わいの特徴
- This is an auspicious brand with a motif of the first sunrise. Junmai Ginjo-shu, made from "Koshitanrei," Niigata Prefecture's preferred rice for sake brewing, is characterized by its soft, mellow flavor and richness.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Koshidariya (variety of rice)
- アルコール度
- 15%
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Fukufuki Daikon
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃