Bokushi Daiginjo

4.1
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Makino is a limited edition sake that is sold once a year in the fall. It is brewed in a very cold climate with abundant and famous water, carefully selected sake rice, and the skills of the Echigo Touji. It is a daiginjo-shu brewed using only top-grade rice from Hyogo Prefecture's special A district, which is reputed to be the best Yamadanishiki in Japan. You will enjoy its gorgeous ginjo aroma and fruity flavor.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
37%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
酸度
1.4
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Aoki Shuzo Co.,Ltd
TOP