Nechi Nechiyasankoshitanrei Ittokyumai

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It has an elegant and soft taste. It blooms when heated, and you can enjoy the changes in flavor depending on the temperature range.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
使用米
Koshidariya (variety of rice)
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Asian Cuisine
Asian Cuisine[Vietnamese Cuisine]
It goes well with savory, oil-containing dishes such as fried spring rolls.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Watanabe Sake Brewery &Co.Ltd
TOP