1 / 2
Suzukagawa Junmaiginjou
- 味わいの特徴
- Junmai Ginjo-shu with a floral aroma and deep flavor.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 60%
- 使用米
- domestically produced rice
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.4
- 日本酒度
- -1
受賞歴
THE FINE SAKE AWARD 2019 highest gold star
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Other Western Cuisine
- It goes well with fried Western-style foods such as tonkatsu (pork cutlet) and fried prawns.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃