Sensuke Daiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
100% premium Yamada-Nishiki from Hyogo Prefecture is used. This sake is made with the finest ingredients and brewing techniques. It is brewed with limpid water from the Rokko subterranean spring that wells up from the ground. Enjoy the fruity, rich aroma and well-balanced flavor produced by low-temperature fermentation.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
35%
使用米
Hyogo-ken Yamadanishiki
アルコール度
16%
酸度
1.2
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
White fish sashimi, steamed with sake, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Izumi Sake Brewery Co., Ltd.
TOP