Kosen Jummaiginjou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
A sake of a higher rank that combines a balance of aroma and umami. It has a gentle, gorgeous aroma, and when you sip it, you can taste the subdued umami flavor in an elegant way. In order not to spoil the flavor, heat treatment is only done once (bottle heating) when bottling.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Koji rice : Hyogo Gohyakumangoku Kake rice : Hyogo common rice
アルコール度
15%
酸度
1.2
日本酒度
+1.4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Sliced sea bream simmered in soy sauce and asari clam steamed in sake.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Izumi Sake Brewery Co., Ltd.
TOP