Ginjojummai Sugitama

3.1
5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Slightly dry and light A gem that can be enjoyed both cold and warmed with its mellow aroma and mild mouthfeel
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
5,000,000 rocks
アルコール度
14〜15%
酸度
1.4
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • JOY OF SAKE 2015 Ginjyosu Department Exhibition

  • 2015 Spring National Sake Competition, Junmai Ginjo and Junmai Daiginjo Category, 1st Prize

  • First prize winner in the 28th National Sake Contest, Ginjo-shu category

  • 2004~2014 Gold Medal of the Ginjyosu Division of the All Nippon Wine Awards

  • International Wine Challenge 2010 Bronze Prize in Junmai Ginjo and Junmai Daiginjo category

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Momokawa Brewing,Inc.

取り扱っている飲食店

TOP