kusemonojya domiso

3.6
5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This sake is made with Miso koji instead of Sake koji. Ichime Domo" is made with a generous amount of Miso koji. It is made with four levels of miso koji amazake, which gives it a strong sweet and savory flavor and a profound sense of weight.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Cooking with Miso

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Wakyou Shuzo Co.,Ltd
TOP