Tangonohikari Junmaiginjou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Junmai Ginjo made from 100% Koshihikari rice produced in Tango It is soft and silky on the palate, with a sweet, fruity aroma and a hint of rice grain.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Koshihikari (variety of rice)
アルコール度
15%
酸度
1.8
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Sushi] Other

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shirasugi Shuzo Company Limited

取り扱っている飲食店

TOP