Kenkonichi Junmaiginjougenshu Hiyaoroshi

3.8
7
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
A taste that deepens as time passes quietly below freezing. KENKON I's hiyaoroshi is made from carefully selected Yamadanishiki rice produced in Hyogo Prefecture. It has a full-bodied taste that will keep you satisfied, and will quietly accompany autumn flavors and long evenings. Hiyaoroshi" is made in winter and pressed in early spring, and after the summer has passed, it has deepened even more, making it a bottle that reminds us of the coming of autumn.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
酸度
1.8〜1.6
日本酒度
+1.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Onuma shuzouten
TOP