Kenkonichi Junmaiginjou Sasashigure

3.3
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
A peek into the roots of Sasanishiki with the producers Sasashigure, a fantastic edible rice grown by contract farmers in Miyagi Prefecture, is used. Sasashigure, the parent variety of Sasanishiki and a very tasty rice, produces a light yet deep flavor. The taste, derived from the history of Miyagi's people and climate, is the very essence of locally brewed sake.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
heartleaf hornbeam (Carpinus cordata)
アルコール度
16%
酸度
1.8〜1.5
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Onuma shuzouten
TOP