Kenkonichi Tokubetsuhonjouzou Shiboritate

0.0
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
One that will change your brewing image This special honjozo sake is made from Sasanishiki, edible rice grown in Miyagi Prefecture. The gentle fruity aroma and complex flavor of unfiltered unpasteurized sake will change your image of honjozo sake. You can enjoy the taste slowly brewed in a winter brewery.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Honjozo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
60%
アルコール度
17%
酸度
1.7〜1.5
日本酒度
-0.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Onuma shuzouten
TOP