Fumigiku Ginjou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This handmade sake is brewed with Yamadanishiki and Tateyama's underground water and fermented at low temperature for a long period of time, adhering strictly to traditional methods. One sip of this sake will give you the unique aroma and mouthfeel of ginjo-shu, and it has a smooth, refreshing taste.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fmigiku Sake Brewery Co.,Ltd
TOP