Katsuyama Akatsuki Junmaidaiginjou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The essence of the flavor of the rice is extracted at low temperatures by centrifugal pressing technique from the carefully brewed moromi, which is made from 35% Yamadanishiki rice of the highest grade produced in Mirai, Hyogo Prefecture. Please enjoy the full, clear, and beautiful sake.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
35%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.3
日本酒度
+0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Kaiseki cuisine, sashimi, meat dishes

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Katsuyama Supreme Sake Co.,Ltd.
TOP