Duosan Ginsekka Daiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Enjoy the taste of this daiginjo-shu, brewed slowly through low-temperature fermentation using "Yamada-Nishiki" as the raw material rice, which is considered a work of art. An exquisite combination of richness, taste and aroma. It is perfect as an aperitif. A gem of a ginjo-shu that has been aged in bottles and stored at low temperatures. The refreshing taste and smooth throat will never change.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15〜16%
酸度
1.5
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2012 Daiginjo category, Gold Award

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Cheese
Cheese[Hard Cheeses]
The clean yet bodied taste enhances the true flavor of the cheese while gently masking its peculiar taste.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Miwa Shuzo Co., Ltd.
TOP