Genpei Shiboritatejummai Nama Genshu

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Newly pressed sake from the winter of 2020 is bottled as it is. It is characterized by the fresh aroma and soft, crisp aftertaste that only new sake can have. We hope you will enjoy this precious taste, which is only available during this season and can only be enjoyed in winter.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
5 million stones
アルコール度
17%
酸度
1.7
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,French Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Simmered
Boiled fish
French Cuisine
Cream stew, gratin

酒蔵の想い

酒蔵情報

Genpeishuzo Co.,Ltd
TOP